TEAM ROSÈN

Nytt??

Kategori: Allmänt

Halloj, shit vilken kul nyårsafton jag har, hade förväntat mig en helt galen nyårsafton på något sett men nej, familjen sitter hemma som vilken kväll som hellst typ.. haha ;)
snart nytt år och nya möjligheter, även i denna "värld" hehe ja ni får se.. ;)


MJOOO

Kategori: Övrigt

Har fixat iordning 2tidsinställda och detta är ett utav dom, det andra kommer upp inatt.. ;)

På morgonen var jag ju som sagt med på julklappshoppningen och sedan åker vi och bowlar vid 3 tror jag!
Hinner jag så uppdaterar jag er (förhoppningsvis) med bilder och hur det gått idag på hoppningen annars imorgon! :)

Ha en bra sista dag på 2011! :)

Julshow 2011

2011= BLOD, SVETT, TÅRAR & GLÄDJE

Kategori: Hästar

Ja, 2011 har bjudit på mycket, som rubriken lyder blod, svett, tårar och glädje, ett mycket lärorikt år måste jag säga.
Mycket tråkigt har hänt men även mycket roligt på samma gång!
Nu hoppas jag på ett 2012 där jag får mer lycka än motgång!

Gott Nytt År!! :D

    
Några bilder från året! :)

Kul-Kul......

Kategori: Allmänt

Hehe, ja från att kunnat bli 16pers imorgon till att vi bara blir 4pers (familjen), lyckat? Egentligen skulle vi varit hemma hos moster men wilma ligger sjuk så troligtvis blir vi själva.. ;/

Nyss har jag och mamma kollat klart på världscuphoppningen på Tv och nu händer inte mycket, sitter kvar i soffan.. ;)
Ha det!

♥1 ÅR♥

Kategori: Övrigt

Usch, magen vred sig när jag kom och tänka på att det var ett helt år sedan du lämnade oss!
Du var helt underbar, alla älskade dig, alla saknar dig, går inte en dag utan att jag tänker på dig storasyster♥

R.I.P♥

TOPPEN-PASS

Kategori: Hästar

Brisse gick så sjukt bra för Nina igår, underbart!!
Jag red bara en halv timme så det blev ett väldigt effektivt pass och jag tyckte vi hann med himla mycket på ½timme, vi tränade på skolor, enkla byten,volter, skänkelvikningar, ökningar, tempoväxlingar, och alla rörelser satte vi på olika linjer!
Skolorna satte så himla perfekt lika så ökningarna i alla gångarter var helt underbara!! :D

Idag så kom jag upp för ca. 1timme sedan, var upp och gav hästarna frukost, nu ska jag byta om och bege mig ut i stallet för att fixa allt och ta ett jogging pass på min fina guldpojk!
Även så är jag sjukt laddad inför nyår, börjar morgonen med att vara med på julklappshoppningen på Brisse, sedan åker vi och bowlar sedan får vi se vad kvällen bjuder på, men ja det kommer nog bli skit kul!! :D

 

BUS

Kategori: Allmänt

sitter här nu med kusin vid min sida, har typ släktträff och chillar här framför..
Brisse red jag runt galopprundan och att det låg lite träd över vägen gjorde inte han något vilket han tyckte det var skit kul att hoppa över.. ;) haha, även fast det inte var nå höga stockar såsög han i ochhoppaöver, och lite smått brall efter ;) 
 imorgon hoppas jag på Nina träning i Mora om det är körbart väder vilket jag håller både tummar och tår till!! ;)

ha det :)

....

Kategori: Matilda Tävlar

..slänger mig i duschen efter en springtur!! ;)

ÄNDRADE PLANER

Kategori: Allmänt

När klockan ringde imorse hade jag fått ett SMS av mamma och hon tyckte jag skulle somna om för att det blåste jätte mycket och ingen idé att ge sig ut. Så somnade om och kom upp för en timme sedan, skönt!!
Sitter nu och tittar på På rymmen med Pippi Långstrump haha, och ska på eftermiddan efter 2 gå till ridhuset då det är ledigt en stund. ;)

Ha det!

SOCIAL FAMILJ!!

Kategori: Allmänt

Halloj, hela familjen är så pass sociala att dom gått och lagt sig och jag sitter uppe och tittar på film, själv och trött!! Känner att jag kanske skulle behöva lite sömn, men vi har ju inte jullov varje vecka, utvilande tar vi nåon annan gång!! ;)
Klockan tänkte jag ställa på 8imorgon och fixar iordning Brisse och tar mig bort till klubben och tar ett pass i ridhuset, hade gärna sovit lite längre men ridhuset är bokat från 10 så då är det bara att gå upp. ;P 
Nej men nu ska jag fortsätta vara social med mig själv, ha det! :)

STORM-BESÖK

Kategori: Allmänt

Halloj!
Storm igår kväll och inatt.. så morgonen började med att åka ut till mormor och morfar och ta undan träd som låg över vägen då dom inte kunde ta sig någonstans, och ja man kan även säga att den skapat kaos här på byn oxå, bla. att vattberget ser förjävligt ut!! Träd överallt!!!:S

Brisse joggade jag på hemmoran, ja så gott det gick underlaget suger, isigt exat överallt!! Man kan ju inte tro att de e 26december, det käns som vår snön smälter och solen skiner! Sjukt!!
Nu inväntar jag mamma och pappa som är och hämtar grejer för att laga taket på ena ladan då det blåst bort och sedan blir det springa!!
Käns som ett riktigt possitift inlägg.....
Ha det!

UTAN ER?

Kategori: Allmänt

Hej.
Härlig jul igår med grymma presenter!
Fick bla. pengar, smycken, massvis med kläder, skor, och massa mera! ;)
Idag har det varit en lung dag med en promenad ut till helgbo på morgonen, sedan stallet, film, och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå lite snabbare..

Ha det!

Tröjan, byxorna och skona fick jag igår.

GODJUL

Kategori: Övrigt

God Jul allesammans! :)

DANFÖREDOPPAREDAN

Kategori: Hästar

Klockan är elva och allt är klart i stallet, skönt! Så nu har jag hela dagen på mig att hitta på något, blir kanske en sväng bort till hjulis för att fixa dom sista julklapparna, och Kanske ut till mormor och morfar å åka skoteeer! :D

Brisse joggades till mästerberget och vända, vilket gick förvånansvärt bra! Ganska pigg och frammåt vilket är kul.

Ha det!

Haha, bättre sent än aldrig, shoppingen i Stockholm! ;)

;)

Kategori: Allmänt

Ja mycket har hänt dom dagarna jag inte skrivit här.
2hästar, volleybollturnering, 2ninaträningar, jullov..
Den andra hästen jag har haft och rida är iallafall Dolce, Victoria har lyckats gjort illa sig igen så hon fått sytt och fick då inte vara ute i stallet på typ en vecka, så där av att jag rider honom.

Ninaträningarna fick jag då ta på dom båda, med Brisse gick det helt okej till en början, men grymt bra mot slutet, fick arbeta mycket med min sits båda passen vilket jag tror är behövligt!
Med Dolce gick det oxå bra, han talde om redan från början att jag var dryg, bara genom att jag skulle arbeta honom i skritten så började han små stegra, försöka springa ifrån osv. så jag lättade i handen och hade verkligen ingenting där så höll han på sen kom han nog på sig själv att han såg lite dum ut.. ;)
Och när jag rider honom så måste jag verkligen tänka lätt, lätt, lätt för att det inte ska bli för svårt för V sen.
Men han är verkligen jätte kul att rida, för nu kommer jag ju åt honom på ett helt annat sätt än när jag hade honom, så sitter mest där och leker, sjukt kul!! :)
Känns även som att jag rider Brisse lite bättre nu när jag setat på D lite.. ;)



Igår så reds Brisse i tunsta och Dolce joggades lite lätt, vilket gick bra med dom båda.
Idag så blev det även en tur i skogen med Brisse, galopprundan, han var dryg när jag gjorde iordning honom och tänkte då att han skulle vara pigg, men inte till en början, så jag tog och galoppa på rejält i början och efter ett tag när jag plocka ihop honom igen blev det riktigt bra!
Dolce vilar idag då hovis skulle sko han runt 5, och ja det är ju mörkt nu!! :)

Ha det!

Äntligen har vi fått snö! (bild från början utav året)

SITTER INTE FEL

Kategori: Allmänt

Satan i gatan vad det är skönt att ha gått på jullov nu!
Fick även dom första betygen och är väl skapligt nöjd, vet att jag åtminstonde att jag borde ha högre i typ 3-4 ämnen, men men än så länge går vi bara i åttan! :)
Nu ska jag dra mig vidare ut i mitt stall och fixa och sedan vidare bort till Moster för att även fixa Dolce! ;)


GÖR INGET ATT DET ÄR MÅNDAG IMORGON..

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
Gick upp så att jag kunde se dagens avsnitt av julkalendern imorse, sedan åkte vi upp till hästberg och kiade men hittade inget.
Mockning och allt i stallet fixades, sedan gick jag bort till moster för lunch om kom hem därifrån för 30minuter sedan, ska byta om och om ett tag gå ut i stallet för att fixa Brisse och sedan gå bort till klubben med han för "hoppeträning". :)

ha det!

Han är nog på väldigt bushumör idag, såg så ut i hagen... ;)

GOD KVÄLL

Kategori: Övrigt

Hittade knappt några julklappar alls idag men men, har 1vecka på mig! ;)
När vi kom hem tog jag med mig Fatzer ut och gick. Och efter promenaden har jag  setat i soffan, och fick även se den bästa julkalenderavsnittet hittils! :)

Ha det!

1VECKA TILL JULAFTON

Kategori: Allmänt

Såg att statistiken ökat lite igår, skoj skoj! :)

Idag så blev det inte långsjövägen då som jag är lite rädd då det är folk som ridit och blivit "förföljda" utav vargar inte så långt här ifrån.. Så det fick bli 2rundor runt galopp rundan istället!
Det gick iallafall bättre och bättre ju längre tiden gick, han accepterade formen bättre och bättre och blev till slut riktigt bra. Var nog en kille som tyckte det var kul att komma ut i skogen ordentligt, jag oxå för den delen! :D
Nu är allt i stallet klart och jag har bytt och och inväntar resten utav familjen som ska komma hem efter Milton´s match och så blri det en sväng till Borlänge och fixa julklappar!

Har även fått ordning på min mobil, förut så försvann ju bilder, filmklipp osv utan att jag tog bort det. men nu har en kille på mammas jobb fixat det så nu har jag fått allt tillbaka, alla bilder och allt! :D

Ha det!

:D

Kategori: Övrigt

Halloj igen!

Jätte glad för att få helg idag! :D
Sedan jag sluta skolan vid halv 2, så har jag bakat kladdis, fika, spela kort, flummat runt och lyssnat på musik. Ska strax byta om och sedan upp till Leksand och spinna!

Ha det!

Kanske blir en liten höjd på klubbtävlingen på nyår? ;)

AA

Kategori: Hästar

Hinner med att skriva lite innan det är dags att bege sig till skolan om cirkus 5minuter.
Tungt att ta sig upp vid 6 imorse, kom upp och ut i stallet iallafall. Med Brisse skulle jag jogga upp till mästerberget men blev typ en lång skritt tur istället, för ja som sagt is överallt. Fick in lite trav där isen smält bort iallafall.

Imorgon ska jag nog försöka ta mig bort till långsjövägen, var helt okej underlag där. Och på söndag är det markarbete som gäller! ;)

Ha det!

;)

Kategori: Allmänt

Haha, ja det känns som att det går bra här... ;P
Men dagarna rullar på och om 1vecka har jag jullov och jag kan tala om att det kommer bli så fruktansvärt skönt pga. lite grejor som händer i skolan nu..
Brisse går bra, lite svårt att rida nu när det istort sätt är isbana överallt. Så det är mycket övergångar som gäller nu och inte speciellt långa heller, vill ju inte sitta å nöta i ridhuset dag in och dag ut heller! Hoppas att underlaget ändras snabbt nu!

Jo,Ja

Kategori: Hästar

Hellu, lite dåligt här nu men de lever vi med! ;)
Nina träningen som egentligen skulle vara i Mora idag blev inställd. Så gick till ridhuset idag och tog ett pass för mamma ist. Gick skapligt bra, inge vidare i början men mycket bättre mot slutet kändes som att jag fick egenom honom i båda sidorna! :D
Sedan blev det promenix och nu sitter jag här, duchen och virka mössa väntar..

Ha det!

NU....

Kategori: Hästar

...stallet

SATAN VAD DU ÄR GRYM

Kategori: Hästar

Halloj!

Hela dagen spenderades i stallet eller med hästen. Han gjorde ett klockrent program, fartmässigt! Hade ett grymt tryck och det gick bra fortare och fortare. Gjorde första öppnan klockrent, slutan var sådär.. men andra öppnan satte jag oxå och även slutan gick bra där. Fick lägga in lite extra delar i "programmet" för att han var så pigg.. ;) Det är detta tryck jag vill ha med mig på tävlingsbanan men dock kunna rida ihop honom mera. Men jag är verkligen jätte nöjd med tanke på att jag red program för pubilk osv. nästan som en tävlingsdag kan man säga på sätt och vis. Började med spö men fick lov att släppa det! Skit kul! :D

Nu sitter jag barnvakt och vi har åkt pulka, haha! Äntligen snö!!! :D


Bilder kommer sen!

!

Kategori: Allmänt

Halloj.
Skippade sovmorgonen imorse och drog till skolan för att fixa min slöjd grej. Fick ett bra avslut på dagen då det avslutades med ett A på svenska provet! :D
Sedan red jag Brisse i ridhuset vilket känndes bra, gjorde lite delar ur "programmet" men red aldrig igenom det helt.. Så ja vi får väl se hur det går imorgon.. :S
Sedan blev det att fixa i stallet och sedan duschen och Julbord på hotellet. Treveligt trevligt!

Har även namsdag idag så fick lite hårspännen, tack! :D

BARA BRA

Kategori: Hästar

När jag idag slutade skolan idag fick jag skjuts hem, gick så småning om ut i stallet och tog mig en skrittur på Brisse, han var mycket pigg och mjuk, satt och lekte med skolor, skänkelvikningar och halter vilket gick bra, dock bara i skritt! ;)
Sedan blev det promenad bort till klubben och virka mössor, ja det börjar då likna en mössa skapligt iallafall haha! ;)

Ha det!

PIGGT!

Kategori: Hästar

Halloj! :)
Brisse joggades på hemmoran och sedan fixades allt i stallet.
Mozart sprang jag med på bernlektioner och klirr i kassan! ;) 

Och ja nu är det vitt på backen igen, och hade nog även en häst som tyckte det var kul
något slags glädjeskutt när vi skritta och pigg när vi trava och galoppa! ;)
Imorgon blir det nog bara en lång skrittur då jag slutar sent +ska virka mössa vid 19.

Ha det!

VI UTVECKALS FÖR VARJE DAG SOM GÅR, DU ÄR BÄST MIN PRINS♥

Kategori: Hästar

Yeees, Nina träningen blev av idag, fast fick rida tillsammans med hon som rider före mig så att det inte skulle bli så jätte länge ute i kylan för Nina.

Men gick verkligen jätte bra, jobbade honom i både låg och skapligt hög form, öppnor, skänkelvikningar, övergångar, samt tempoväxlingar.
I den låga formen skulle han kunna blir djupare men vi är iallafall på god väg, öppnorna gick bra och han hade ett bra tramp och hade han inte det var det bara att säga till honom lite lätt, skänkelvikningara klockrena svarade mega bra kunde ställa och och ändra tempot!! :D I stort sätt hela passet lekta jag bara runt med honom och det var så sjukt kul!! Och ja bus, det blev det!  Jag svävar på moln, du är bäst min prins!♥

Imorgon är det lite lätt jogg som står på schemat.
Nina tyckte även att jag skulle sätta ihop ett eget program till på Lördag då det är lucia show och jag och Brisse ska ha uppvisning.. Så ja sätter mig nog och pysslar lite med det nu, musiken har jag nog redan hittat! :)

Ha det!

JAMEN SÅ SÄGER VI??!

Kategori: Övrigt

Börjar känna mig lite trött nu, fick världens "tröttdepp" på en utav lektionerna, kanske för att vi inte hade något att göra och läraren springer ut och är borta halva lektionen, jo men här lär vi oss tyska för fulla muggar!! :S
Jaja, blir nog inte sent ikväll om jag ska årka upp imorgon, och imorgon väntar Nina-träning och så jag är taggad, men bara för det är det väl -20grader så det blir inställt.. Nej det får det inte!!

Finns inge mera att berätta, kom gärna med förslag! ;D



Suddigt!! Men får förhoppningsvis lite nya bilder till helgen! Lite juliga oxå! ;)

SOMMAR♥

Kategori: Hästar

Bjuder på lite sommarbilder :)







Alla Bilder är tagna utav mamma :)

80:E INLÄGGET

Kategori: Hästar

God morgon på er, varit vaken i ca. 2timmar nu och Brisse är riden och det är mockat.
Som sagt så ringde klockan 05.15 imorse och jag kom upp vid halv 6, begav mig ut i stallet och ut och red Brisse, när vi skulle in på kärleksstigen i mörkret tvärnita Brisse och tycket inte att han skulle gå in där! Men en lätt jogg sväng på hemmoran blev det och shit så läskigt det var, klagat tidigare på att det varit mörkt men nu var det verkligen mörkt, såg inte ett skit!! :S
Nu ska jag käka frukost och sedan bege mig till skolan, verkligen världens hemskaste dag, måndagar har alla tråkiga lektioner +veckans längsta dag, när jag slutar är det elevensval i leksand och är väl hemma runt 6tiden kanske, sedan ev. läxor som måste göras och sedan träning vid 7..

Ha det!

FULL FART

Kategori: Övrigt

Började morgonen med att mocka ut ett helt j*vla fårhus, mitt på dagen tog jag mig ett skapligt pass med Brisse och har nu avslutat kvällen med 1timmes push (stavning?) så nu får det räcka för idag och jag slänger mig snart i duschen och sedan i soffan och kika på Pan Am :)



Idag höll vi då oss på stigen.. (Bild från förra året, ja då var det snö!)

HÄMDEN ÄR LJUV

Kategori: Allmänt

Halloj, nu var det några dager sedan men som ni säkert förstår har jag haft annat för mig, hästar, stallet, julmarknad, hockey, bott hos mormor och morfar, och framför allt utsatts för "jävulskap" det känns inte bra.. :S

Brisse går iallafall skit bra, massor utav tempoväxlingar för att få han å lyssna på bromsen! :D
Försöker nu hitta lite passande musik till helgen då dte är lucia shox och jag och brisse ska ha någon slags uppvisning! ;)

Ikväll blir det träningoch tidigt i säng då jag säger godmorgon vid 05 imorgon då jag ska rida och mamma mockar då jag har elevensval i leksand när vi slutar, boxning och ev.plugg!!;P

Ha det!


Världens underabarste♥

KVAR!!!

Kategori: Matilda Tävlar

Haha ja virkning eller ja försök till virkning vid klubben idag. Det gick ju som de gick.. :S Jaja de blir förhoppningsvis bra till slut!

Inväntar mamma nu behöver verkligen prata med henne innan jag exploderar är så irriterad så det inte finns just nu!! (inte på henne, utan annat..)
Jaja, nu blir det att fortsätta se på film!
Ha det!


dom finns fortfarande kvar: http://teamrosen.blogg.se/2011/november/laderridstovlar-saljes.html

TORSDAG

Kategori: Allmänt

Hann inte blogga något och när jag kom hem var datorn upptagen hela kvällen och årkade inte starta upp min egna.. ;)
Iallafall så gick mamma med Brisse och han var troligtvis lite öm i fötterna, då det blev en rejäl skillnad på hovarna med denna hosvlagare, (våran tidgare hovslagar var oxå bra.) Men den hära var tydligen jätte bra sa mamma. Brisse ska vila eller ja skrittas nu några dagar så han vänjer sig med skona osv. så att inga "gamla" skador dyker upp..  Vi var ju och baka pepparkakor hos farmor! ;)

NU:
Har nyss kommit hem från skolan och ska strax till mormor och fira henne för hon fyller år, Grattis! :) När vi kommit hem därifrån så ska jag skritta Brisse om jag hinner och sedan kl. 19 ska jag på "virkkurs" vi ska få virka klubbmössor i klubbens färger, hur grymmt?? :D
Hinner jag inte med Brisse före så går antigen mamma med han eller jag skrittar han när jag kommer hem, allt i stalle är iallafall klart då jag var upp i morse och fixade! är inte speciellt pigg när klockan ringer 06.15.. :S
Men måste säga att det är otrligt skönt, kommer upp och igång och har då bara ridningen kvar på eftermiddagen! :)


 vs
Han ändrar väligt mycket färg under året!!

Kanske har jag två hästar i helgen, beroende på hur Victoria är då hon stukat tummen rejält, får väl se om hon är bättre eller inte imorgon! :)