TEAM ROSÈN

RIKTIGT BRA

Kategori: Allmänt

Föreläsningen var riktigt bra, har gått på föreläsningar för Johan kanske 3-4ggr och han har alltid nya grejer, om inte annat så ser man det från helt nya synvinklar.
Vi var en liten grupp på 10-12personer och det kändes som en trygg grupp.
Hela passet gick ut på att jobba med målsättningen inför 2012, jag har istort sätt kvar samma mål som förra året, liten förändring bara.. Men en riktigt nyttig föreläsning! :D

Nu är det väl dags att stänga av allt och strax krypa till kojs, klockan ringer 06.15 imorgon och det blir stallet. Funderar på att ta Brisse till ridhuset och rida igenom honom imorgon kväll då han kännts lite stel och känns dumt om han får stå då imorgon. Ja vi får se hur tiden räcker till för efter skolan blir det bussen upp till Leksand.


LITE SNABBT

Kategori: Hästar

Skriver några snabba korta rader som troligtvis blir enda uppdateringen idag.
Var som sagt upp imorse och fixade mockning coh så, sedan blev det ett kort kort pass på Brisse och han var spänd och lite stel, när jag väl fått honom att slappna av hittade han nästa sak att blir rädd för. Haha! :)
Nu har jag bytt om och snart kommer pappa som kör mig och hanna till Borlänge där det blir föreläsning för fulla muggar!

För den delen så är jag inte ledig imorgon, har lite saker som jag fick lov att vara med på i skolan och det löste sig på annat sätt! :)


TAGIT MIG IGENOM FÖRSTA DAGEN PÅ VECKAN

Kategori: Hästar

Brisse joggade jag idag på hemmoran när jag slutat och tagit mig ut i stallet, slutade skolan sent idag så lite mörkt när jag kom ut och red.
Men det gick sådär, påvägen ut så gick han nästan med mulen i backen och blåste upp sig åt snön, haha :) och sen var han stundtals spänd och kändes även lite stel, men emmelleråt tyckte jag att det gick helt okej.

Imorgon så blir det mockning osv. före skolan, och joggar Brisse när jag slutar och sedan blir det föreläsning i Borlänge hela kvällen.
På Onsdag är jag förhoppningsvis ledig då jag och pappa ska till Borlänge med Brisse då han ska skos..

Ha det!


Skol DM 2011

ÄNTLIGEN, MARKEN ÄR HEL VIT

Kategori: Hästar

Äntligen, äntligen snöööööööööö!! :D

Fick skjuts bort av mamma då det började rengna men sedan övergick det till snö! Så när lektionen var färdig då hade det hunnit komma ca. 1dm, under 1timme!!
Men lektionen gick iallfall bra, hoppade en oxer på ca. 60cm!! ;)
Travade bommar, galoppa bommar, samt lite cavaletti och lite hoppning, vill inte hoppa så högt då Brisse knappt hoppat förrut och även jag är väldigt väldigt ringrostig!! :)

Veckans planer:

Måndag: Skola, Jogga Brisse i skogen
Tisdag:   ev. Mocking m.m innan skolan, skola, jogga Brisse i skogen, "Mentalträning" (Föreläsning i Borlänge) 
Onsdag: ev. Mockning m.m innan skolan, skola, ev. till farmor och baka. Brisse vilar
Torsdag: ev. Mockning m.m innan skolan, skola, jogga Brisse, kalas för Mormor, Virkning vid klubben
Fredag: Rida Brisse och fixa allt innan jag börjar skolan (kanske ridhuset), skola...
Lördag: Långtur med Brisse, Hockey
Söndag: MIRK möte, Lasse-träning

Blir eventuelt att fixa mockning m.m innan skolan några dagar för att hinna med allt jag ska, ska även hinna med att plugga/göra läxor..

Ha det!

Även här, förra årets bussresa till Globen

LITE OM GLOBEN...

Kategori: Hästar

Försökt hålla ögonen öppna så gått det gick idag..
Tänkte berätta lite om lördagsdygnet:

Tjugor över 4 ringde klockan, bara att studsa upp och fixa sig, klä sig, fixa hår och en kopp te till min hals. Vid kvart-tio i fem skjustade pappa oss till bussen och vi rullade vid 5tiden. Tänkte att jag skulle sova på bussen, men vad fasen efter endast 5timmars sömn så var jag jädrigt pigg, så tiden fördrevs med musik, film och kanske en ½timmes halvsovning..
Framme i stockholm var vi vid halv 9 ungefär, sprang in i globen och hittade våra platser. Det jag mest hade sett fram emot att se var ponny küren. Dock var den inte speciellt kul att se, hade förväntat mig mera, var ingen som hade ett speciellt kul program eller musik.. Tyckte iallafall att vann gjorde rätt ekipage, Amanda & Jarno.
Såg även storhästdressyren och hade förväntat mig att se Lotta men hon var tyvärr struken.. :/
När morgonföreställningen var klar så gick över till globen-köpcentrum, käka och titta på lite kläder, köpte godis osv. Vid 5tiden rörde vi oss in i Arenan igen och gick lite på mässan.

Kvällsföreställningen var inte speciellt kul, ganska lika som alla andra år, men vid halv 12-12 var den klar och då gick vi till bussen och åkte hem. Knäpptyst på bussen hem kan jag verkligen säga att det var, istort sätt alla sov, hemma var vi iallafall strax efter 3, och i säng vid halv 4.. och blev väckt utav wilma som kom och sjöng "grattissång"(??) vid 11..

På mässan så hittade jag boots, vitalindor, och mamma köpte refelx boots och reflexband till Brisse. Bild kan jag visa er sen.
Men nu måste jag byta kläder för att bege mig ut och fixa Brisse och skritta bort till klubben för"hoppeträning". :)

Ha det!

Förra årets bussresa! :) ♥

GLOOOOOBEN

Kategori: Allmänt

Sitter troligtvis på bussen nu och kanske sover!? ;)
Klockan var ställd på 04.20 och bussen gick vid 5.
Troligtvis ingen bra uppdatering idag. Vi kanske ses?? :)

Något som det kommer kikas efter på mässan är globus boots, finns det nå snygga ridbyxor, tröjor eller schbrak för en okej peng så kanske det åker med hem oxå. Vem vet? ;) Men annars så sparar jag dom mesta pengar till Göteborg, MYCKET större och bättre mässa där!

---->

Kategori: Hästar

----> provridit. Yes box nu har jag provridit storhästen som vi skulle kolla på. Det är nämligen så att den står hos en kompis/klubbkompis så nära dit hade vi iallafall..
Red han inte så jätte länge då han knappt har några muskler osv. Men det jag kände på den lilla stunden så kändes det bra.
Anledningen till att han knappt är nå musklad och så är för att han typ stått innan våran klubbkompis fick hem den..
Så ja nu väntar vi och så får vi se ;)


(Tyvärr ingen bild)

BRA START

Kategori: Hästar

Fick mig en bra och rolig morgon i stallet, mix megapol fick rulla hela tiden när jag var i stallet, (som alltid) och dom är ju bara för sköna, haha! ;)

Började med att mocka och fixa klart allt, och när jag var klar med Brisse hade det knappt ljusnat men det ljusnade mer och mer när jag red. Joggade 2vändor på hemmoran och han kändes mycket bra. Hade ett bra tryck i traven redan från början.
Riktigt blåsig morgon så ja han fick nog lite extra skjuts av det! ;)

Snart ska jag bege mig till skolan och slutar halv 2, så fort mamma slutar så sticker vi iväg till hästen och sedan blir det kalas hos Victoria senare i eftermiddag. :)

Ha det!


MORGON PIGG??

Kategori: Allmänt

Gör ett inlägg för er morgon pigga som kanske ska till skolan eller jobbet, själv börjar man kvart i tio! ;D

Nu är det 1dag mindre utav månaden som var igår kvar till julafton och jag längtar faktiskt, önskelistan är inte lika lång som förra året då det känndes som att man fick det man vela ha förra året.. ;)

Nu är jag troligtvis ute i stallet och mockar, då jag troligtvis väntar lite med ridningen så det hinnar ljusna lite! ;)


Lilla söta Qulan & Victoria! ;)

..

Kategori: Övrigt

((Sitter uppe och tittar på film med pappa just nu, blir väl sängen om ett tag och upp tidigt imorgon, kan inte sova för många timmar inatt för då kommer jag inte kunna lägga mig i skaplig tid imorgon, ja klockan ringer ju strax efter 04 på lördag.. Sen kan man ju inte sova på kvällarna heller för tillfället, inte tillräkligt trött? Dumma "förkylning" som gjorde att jag sov ut kanske behövdes oxå!? ))


TÄVLA OM...

Kategori: Allmänt

Längtar oxå efter snön, men bara liiite

Kategori: Allmänt

Kul att sluta skolan och det är i stortsätt bäcksvart ute.. Red Brisse i tunsta, eller ja försökte, såg inte ett skit så fick gå på magkänslan och lita på Brisse att han visste vart stigen gick..  Är väl inte direkt mörkrädd med det är lite obehagligt att vara ute i skogen när det är mörkt! ;)
Det gick iallafall bra, kunde ju inte se något här heller så fick gå på känslan!

Om lite minndre än 12timmar så är jag ute i stallet igen -----------> sovmorgon=stallet på morgonen! :D


:)

Kategori: Allmänt

Var såpass pigg så jag årkade jogga Brisse  på eftermiddagen vi båda var lite spända men när vi började slappna av lite gick det mega bra! :D
Har även gjort en hel del ur min läxhög, ja den var stor kan jag säga!!

Imorgon blir det nog skolan hur jag än mår, en dag till hemma och jag kommer inte kunna sova på nätterna! Känns som att dom här 2nätterna som jag har fått sovit ut så har jag nog sovit så det räcker resten utav veckan.. ;)

Ha det!

ONSDAG HEMMA

Kategori: Övrigt

För en halvtimma sedan kom jag upp och måste säga att jag faktiskt blir bättre och bättre varje morgon jag vaknar, så imorgon får det bli skolan.
Förövrigt så är jag sjukt taggad att åka och provrida storhäst på fredag efter skolan och sedan Globen heeeeela lördagen, då menar jag verkligen hela dagen, bussen går vid 05.00 och går ifrån stockholm vid 24-tiden ;)

Nu på förmiddagen så blir det bara lite lungt i soffan och  efter lunchtid så blir det pluggning och stallet.
Ha det!

TRÖTT? NEJ!

Kategori: Övrigt

Suck, sitter uppe med mig själv nu och är istort sätt inte trött alls.. Fick även jätte ont i magen nyss och hoppas på att det gett sig till imorgon och jag kan vara skapligt på bena iallafall, annars biter jag ihop och är det endå! ;)


TOPPEN

Kategori: Hästar

Nina var så snäll och tömkörde Brisse idag, både jag och mamma ligger deckade så vi hjälptes åt och tog transporten bort. Efter att ha gått med Brisse i kanske 15minuter totalt idag så är jag helt slut, fast blev lite piggare utav mitt skrik nyss... Usch vad vidrigt!!
Men Brisse såg iallafall jätte fin ut och såg ut att svara bra. Så om jag årkar imorgon kväll så ska jag försöka gå ut och jogga honom en sväng.
Blir tyvärr ingen skola imorgon heller och själv vet jag inte riktigt hur jag mår! Halsen är iallafall på bättringsväg men förövrigt så vet jag inte!! Så stannar hemma en dag till så blir massvis utav skoljobb hemma imorgon.. :S

Ha det!

Den sommaren, den tävlingen, dom människorna, ja det var grymt!

:D

Kategori: Allmänt

Kom upp för typ 1timme sedan och har släppt ut hästarna och sitter nu framför Tv´n, snart kommer nog mamma hem på lunch och finns inte mycket mer att säga!

Ha det så höres vi mer under dagen! :D

SOFFHÄNG

Kategori: Allmänt

Känner att uppdateringen varit helt okej idag enligt mig!? Kanske finns en anledning till att jag varit hemma idag och inte haft så mkt för mig, mest soffhängt och återgår väl till mitt kära soffhäng nu igen.
Blir inge skola imorgon men hoppas att jag kan gå dit på onsdag för då har jag några lektioner jag inte kan missa!!
Ha det!


Brisse leddes för han idag utav mamma och imorgon så är det Nina hur det blir med de vet jag inte riktigt just nu, men vi har både plan A, B, C så det löser sig! ;)

Känner även att ni får samma gamla bilder men som jag skrev i förra inlägget så kommer det förhoppningsvis snart! :)

TILLFÄLLIGT

Kategori: Övrigt

Fixade till en tillfälligheader då jag har haft den andra sen jag börja här, så tyckte det skulle förnyas lite, dock "samma" gamla bilder men har inte haft några möjligheter att ta nya bilder.
Så ska försöka fixa nya bilder och sedan en ny fräsch header! :D

VAR MED OCH TÄVLA...

Kategori: Övrigt

!!

Kategori: Allmänt

Sitter framför tv´n med datorn i knät ochen kopp te. Som ni kanske förstår så gick jag inte till skolan i morse. Hade ganska ont i halsen så gick upp och la mig igen, lyckades somna om till halv 10 och har bara pluggat lite so och satte mig nyss här!
Ha det så kanske vi hörs något mer under dagen! :D


HOPPKARRIÄR?

Kategori: Hästar

Hallojsan!
Uppe tidigt imorse, vid 8 slaget, åt frukost och tog det allmänt lungt, sedan blev det bort till klubben och hjälpa till på hoppetävlingarna (klubbtävling) och sedan hem, då klockan hade hunnit bli 12, släppte ut hästarna då Mozart var med och hoppa,  lunch dom, mocka och fixa de andra. Sedan blev det att besöka moster en sväng och sen ut i skogen och gå..
Efter ett tag blev det att göra iordning Brisse och skritta bort mot klubben, var med på en hoppeträning, dock gjorde vi bara markarbete, trava bommar osv. Haha, en häst och ryttare som tyckte det var skit kul!! :D

Nu har jag nyss ätit och tittar på Tv´n nu, ska även slänga mig i duschen och även kanske sova något inatt..
För den delen ska jag typ och "provrida" häst nästa vecka för den som antecknar! ;P



Har tyvärr inga bilder på när jag hoppar.. :S

PLÅGSAMT

Kategori: Övrigt

Sitter och pluggar på en söndageftermiddag, riktigt plågsamt!!
Hörs senare!

LYCKAT?

Kategori: Allmänt

Skolan rullade på bra, desto värre rullade det när jag skulle hem. Första vurpan med cykeln för i år (tror jag) Har ett fint knä som är lite blått och skrapsår, Lyckat!!
Blir en lungn eftermiddag, blir nog strax ut i stallet och tar med kaninen så han får skutta av sig lite.

Ha en grym fredag! :D


Haha ja??

FRIDAY I´M IN LOVE

Kategori: Allmänt

Uppe före tuppen imorse, 6alltså var påväg upp och lägga mig igen då jag hade sjukt ont i halsen men efter en kopp te blev det lite bättre så gick då ut i stallet i stället.
Mockade, fixade iordning Brisse och en skrittur på 40-45minuter. När vi kom hem var klockan vid 8tiden så fixade resten och gick sedan in, har tagit mig en dusch och sitter framför datorn med en kopp te och färig för att cykla till skolan!
Kort dag, börjar kvart i 10 och slutar halv två, kan inte annat än älska mitt schema!! Har bla. svenska prov idag och hoppas på att det går okej iallafall! ;)



Skolavslutning 2011♥

SNART HELG

Kategori: Allmänt

Trött och frysen sitter jag här, slänger mig i soffan igen med en kopp te!♥
Fredag imorgon=sovmorgon! :D

FICK IDÈ

Kategori: Hästar

Skyndade mig till ridhuset så fort jag slutat skolan och gjort iordning Brisse då ridhuset var bokat från 17 och hela kvällen, hann rida ett tag och han kändes sådär i början men fick sedan lite choachning från mamma och då gick det mega bra!! :)
Denna årstid är det inte speciellt kul att ha häst, mega kallt och man förfryser (iallafall jag) alltid händer eller fötter när jag är ute, men ska väll ännu inte klaga ännu  nu är det ju "varmt" ute, vänta till det blir -20.. Inte kul!! :S
Jaja, possitivt är ju att det går bra nu och Brisse är jätte pigg och glad! :D

Fick även tråkiga besked idag, blir inga Nina i helgen då det bev inställt, hade ju laddat som tusan inför det!! Men men, får fortsätta träna själv hemma och hoppas att vi hinner utvecklas lite mer innan nästa träning! :D

Sitter nu och lyssnar på skön musik och försöker hitta något passaande.. ;)

!!??

Kategori: Allmänt

Tisdag idag då det egentligen är träning för Nina fast det var inställt och jag hade konfan oxå..

Skola först, hann hem på lunchen och käka och en kopp te♥ Sedan tillbaka till skolan igen och två lektioner, varav en lektion So-prov vilket gick åt skogen!!
När vi sluta skynda vi ner till konfan och kom hem för en timme sedan.
Läst lite svenska och ätit lite, fördriver nu tiden här.
Allt i stallet är klart så ja, kvällen är ju ännu ung.. ;)

Inte ett så jätte kul inlägg, men vi lever ju bara en gång!(?)

Ha det!


Milton´s tårta på tårt-KM

NUU

Kategori: Övrigt

Ja, nå friskare blir jag då inte utan snarare sämre.. Klarade iallafall av skoldagen och sedan lite lätt jogg på Brisse, tack mamma som fixade allt annat i stallet!! :)
Sedan blev det plugging, först matte och sedan So, så ja typ 2timmar´s plugg, jippi skit kul!!

Brisse var iallafall pigg och busig! Lite spänd och så men kanske för att jag var det, inte speciellt kul att gå ut och rida becksvart och veta att det Kanske varit en varg på byn i helgen.. Haha jaja, vi överlevde iallafall! :D

Imorgon så får mamma rida då jag har konfa och sedan plugg.. ;)



Min tårta på Tårt-KM ;P


(Synd att man inte har plats i stallet då kunde det har blivit bästa vintern!!)

NYTT NYTT NYTT

Kategori: Övrigt

Åker ju till Malung i helgen, drar med mig kameran och ska försöka få lite nya frächa bilder till bloggen, bla. till en ny header!! :)



Senast i Malung

LÄDERRIDSTÖVLAR SÄLJES

Kategori: Övrigt

Läderridstövlar Säljes
Supreme High Rider, Regular
Storlek 40, vidd ca. 36cm, Höjd utsida ca 54cm
Använda ca. 40ggr välvårdade
Pris: 2.900:-
(Nypris: 3.800:-)



(Kommentera om ni är intresserade)

SÖNDAG, SUCK

Kategori: Allmänt

Duschen blev det fast inge film, putsade istället upp mina stövlar, gamla+"nya". Sedan iväg till mormor och morfar, kom hem för lite mindre än 1timme sedan, hoppar träningen idag och hoppas på att jag kan undvika att bli förkyld, känner att det halsonda kryper i halsen så blir en stoor kopp te med mycket honung nu!

Ha de

INGEN TID FÖR FÖRKYLNING....

Kategori: Övrigt

Åhh, härliga höst/vinter-tider när det är förkylningar och skit, kom upp i morse ont i halsen och täppt i näsan, blev bättre och bättre när jag vaknade till lite, svettas när jag är inne och fryser när jag är ute.. Nå skit har man i kroppen men har verkligen inte tid att vara sjuk nu, hur mycket som helst i skolan denna vecka, So-prov, Svenska-prov, Tyska-diagnos, matte och no-läxa, dock har jag gjort noläxan.. Suck, skoltrött!!
Ska även till Malung och träna till helgen.

Fars dag idag så säger grattis till min kära pappa, Grattis! ;)
Över 1timmes skritt fick Brisse idag. I morgon blir det att köra igång igen, blir bara lite lätt joggning imrn, då jag slutar vid 4, sedan elevensval grej i leksand och sedan plugg, plugg, plugg och plugg..

Har nyss fixat lite inför So´n och sitter nu här, funderar på att slänga mig i duchen sedan kanske slå på en film innan det blir ut till mormor och morfar å käka!
Ha det!


Ingen häst bild idag...

:D

Kategori: Allmänt

Skulla passa på att ta sovmorgon i morse med tanke på att Brisse skrittas och jag hade inget annat inplanerat för dagen mer än stallet, men längre än till 08 gick det inte att sova, drog mig till halv 9, sedan ut i stallet och fixa, skrittade Brisse i lite mer än 35minuter och tackar pappa som mockade, själv fixade jag resten som var kvar när jag skrittat.
Sedan blev det till Falun och titta på innebandy match, seriöst hur lång tråkigt, 1000ggr roligare att titta på hockey!! Kom hem för kanske 40-45minuter sedan, käkat tagit in hästar och nu sitter jag här..

Mamma har varit iväg nu fredag-lördag och kommer hem med glada nyheter till mig, vet inte om jag kan säga något ännu.. ;D



Bildbrist...

MOVIE TIME

Kategori: Övrigt

Ja dagen kunde inte ha börjat sämre, börjar med att försova mig så hinner inte riktigt med allt i stallet innan skolan bara det"viktigast", spiller sedan ut en stoor kopp te över hela bordet +över frukosten. Sedan skrittar jag Brisse barbacka och håller på att bli avsläng 3ggr..
Ni ska bara veta vilka fantasier jag hade på morgonen hur denna dag skulle sluta, dock slutar den nog bättre än jag trott. Hel ben och armar tackar för det! ;P

Ellen hängde med hem efter skolan och jag utklassade henne i kortspel hela eftermiddagen............. sedan käka och upp på hockey, flumm?? ;)
Nu är det film och mys i soffan.
Ha det!


Pigg häst idag! (bilden är inte från idag)

TREVLIGT-VÄRRE

Kategori: Övrigt

Kalajs idag efter skolan, fick fin fina presenter, (mobil) boots, kläder, pengar, schal, blomma. ;)
Sedan en promenix med Brisse och nu mys i soffan.

Imrn blir det stallet på morronen och sedan skola, Ellen hänger med hem efter skolan och sedan blir det upp på hockey! Trevligt! ;)

Ha det!


Denna tävling är något som aldrig kommer glömmas ♥

NU BEHÖVER JAG INTE VARA LITEN LÄNGRE

Kategori: Övrigt

Yes idag fyller jag Äntligen 14, är yngst men näst näst längst  i klassen. Kul att vara lika gamla som dom andra i knappt 2månader innan vissa fyller 15, och jag får vänta 1år tills dess.. ;P

 
2007                    2010 (mamma fick oxå
                                    vara m på bild.. ;)


HÄRLIGA KATTER

Kategori: Övrigt

Fick mig ett gott skratt när jag var ute och fixade Mozart, Foppa (katten) satt på Brisses boxkant och sedan hoppar han ner på Mozart´s rumpa som står på gången. Haha, sedan satt han där säkert 5-10minuter och sedan när vi skulle gå ut satt han kvar en stund. Haha, våra katter är för härliga!
Kan kanske visa er bilder sen om ni vill!? ;)

Ska även försöka fixa nya bilder och ny header!! :D


♥VÄRLDENS BÄSTA PRESENT♥

Kategori: Hästar

Hihi, så lycklig jag är!!
Var in med Brisse till ATG i dag och gjorde en "check" på han, och inga som helst fel på honom, så tränar på under vintern och det kommer bli så bra!! :´D
Slutade som sagt 10.35 idag skyndade mig och fixade det jag hann innan vi åkte, vi rullade vid 12ungfär var framme vid tjugo i ett och ett hade vi tid, vid kvart över två åkte vi därifrån (då hade vi även fixat tänder och vaccinerat). Fixade det jag inte hade hunnit fixa innan vi åkte i stallet. Sitter nu här och väntar på pappa som ska komma med lite grejer så jag kan baka vidare.
Brisse får nu skrittdagar då han vaccinerats och passar även bra med lite kort "vintervila".

Vid 5 går jag ut i stallet igen och fixar M, som har varit så söt och rullat i värsta lerpölen... ;S Och knatar bort till ridhuset för barnlektioner.
Ha det! :D



Underbara ponny!

TIDEN??

Kategori: Hästar

Vet inte om jag kommer hinna blogga något idag så detta är tidsinställt.
Började med två lektioner i skolan så slutar 10.40, sedan ska vi iväg med Brisse, (när vi kommer hem vet jag inte!?) då ska stallet fixas om jag inte hunnit det innan vi åkt, sedan ska jag springa med Mozart på barnlektionerna och ska även baka något samt göra en tårta, fyller ju som sagt år i morgon så det blir lite kalajs här för släkten då.. ;)


SÅ SJUKT BRA

Kategori: Hästar

Direkt efter skolan idag så skyndade jag mig ut i stallet för att fixa Brisse. Skrittade sedan bort till ridhuset och körde ett pass för Nina.
Passet gick helt sjukt bra!! Till en början tyckte jag att han svarade lite dåligt för skänkeln, men sedan frågade Nina hur jag tyckte det kändes när jag travade, jag sa att det kändes bra men att han svarade lite dåligt för skänkeln. Och hon tyckte att han aldrig trampat på så mycket i traven redan från början som han gjorde idag!! :D

Började med att rida på en volt med tempoväxlingar i traven, sedan öppnor och slutor vilket oxå kändes bra. Arbetade med ganska mycket galopp då det inte var lika bra som traven idag. Men fick till honom även där, galet fin i galoppen i slutet!!



Min galet fina duktiga ponny! :D


Kan ju tillägga att betygen jag fick i skolan var inte så dumma, 1 B i NO,  2 B och 2 C i So, jag klagar inte! :D


IDÈ

Kategori: Övrigt

Snälla, ge mig idéer om vad jag kan skriva, slut på idéer!!!! ;D




Spökvandring 2011 mohahaha!

SKOJ

Kategori: Övrigt

Tycker det är roligt att statistiken stigit lite dom senaste dagarna, hoppas ni fortsätter att besöka Team Rosén. :D

SMÅ SEG MÅNDAG?

Kategori: Hästar

Skönt att komma hem från skolan vid 5tiden, kolsvart och det var bara att bege sig ut och rida!
Brisse joggade jag på hemmoran, mörkt och världens dimmoln, såg knappt nånting.. :S
Brisse kändes iallafall bra, skapligt pigg och väligt mjuk, rund och fin i formen!
Imorgon laddar vi om inför Nina träning direkt efter skolan!


LAG-SM

Kategori: Hästar

Har hela helgen haft koll på datorn för Lag-SM ponny, säger grattis till Willands som för åttonde året i rad tog hem segern, tycker verkligen det är jätte roligt för dom men vore ju kul om någon annan kunde ta hem det nästa år, eller att det iallafall blir lite mera "match".. ;)


Insjöns Elitlag 2011

HEMSKT

Kategori: Hästar

SPÖKVANDRING

Kategori: Allmänt

Ligger nu troligtvis ute i skogen någonstans för att skrämma både stora och små, mohahaha! :D


Förra året!

LÅNGTUR MED GALEN HÄST

Kategori: Hästar

På morgonen blev det en långtur med Brisse bus, red långsjövägen, han blev piggar och piggare och när vi var halvvägs så låg han på som satan i galoppen, broms vad var det nu igen?? ;)
Ska strax bege mig bort mot klubben för spökvandringe, haha ska bli kul!

Ha det! :D


PRESENTATION

Kategori: Övrigt

Kom på att jag inte berättat så jätte mycket om mig själv något sedan jag helt själv började blogga på denna blogg, så jag slänger ihop en text. ;)

Heter som sagt Matilda och har egen häst och det är dressyren jag satsar på.
Har idag D-ponnyn Bristol Cream som jag iår gjorde debut på nationella tävlingsbanan med. Dock tog vi klivet ner till regionalt igen då det inte kändes nå bra. Hoppas på att kunna ta klivet upp nästa år då det verkligen börja lossna nu och vi börjar hitta varandra!
Var med i klubbens DIV I lag där vi tog hem segern och med det upp i elitserien. Vi deltog även i klubbens elit lag där vi kom på en 5:e plats och blev kvar i eliten tills 2012. :D

Jag har ridit och haft egen häst sedan jag var ca 2år gammal då även mamma hade intresset så hon skaffade en häst åt mig och sedan dess har jag hållt på med hästar dag in och dag ut!! Vilket jag Inte ångrar en enda sekund!

Jag är väl inte riktigt som dom andra tjejorna i min ålder, sminkar mig inte, går hellre ut i stallet än att umgås med kompisar och vara ute på byn eller hemma hos folk, visst är jag med kompisar ibland och är "ute" någon enstaka gång om året.. Men som sagt hästarna är mitt liv och prio ett!!

Mina mål med ponny är ponny-SM och küren i globen. Men uppnår har jag inte uppnått dom målen så mäste jag säga att jag ändå haft en rolig ponny tid hittils! :)

Är det något annat ni skulle vilja veta så fråga på! ;)



TRÄNAT

Kategori: Allmänt

Har nyss fått mat i magen och hemmkommen från spinningen, puh!

Imorgon är det spökvandring som vi laddar för, blir stallet på morgonen och sedan dra sig bort mot klubben. :D
Ha det!


Hoppas på att kunna fixa några tidsinställda inlägg till imorgon.

SÅ MYCKE KÄRLEK

Kategori: Allmänt

Gick upp imorse och ut i stallet, blev ett pass i ridhuset med Brisse, där jag fokuserade på att han skulle svara för skänkeln.
Gick jätte bra, underbart mot slutet då jag inte vela sluta rida!! :)
Sedan blev det en sväng ut i skogen med familjen, ikväll blir det kanske spinning vid 5 tiden och sedan mys i soffan, skönt!
Ha det



Wilma & Billy får stå för bilden

HALLOWEENHOPPNING

Kategori: Hästar

Sitter troligtvis till häst eller så är jag ute i stallet nu, så tidsinställt inlägg och jag bjuder på några bilder:


Lite suddig men men..




Diggar min min!!



De får duga för detta inlägg! :D

AQUA NOVA

Kategori: Allmänt

Upp och ut i stallet vid åtta imorse. Sedan in byta kläder och fick sedan skjuts till Ica, blev låång bussresa till Borlänge där det vart badning hela dagen låg, nöjd vid 12 men hem skulle vi vid halv 5...
Kom hem och skrittade en sväng på Brisse, fixade lite i stallet och sitter nu här inne och väntar på mat.

Imorgon blir det oxå stallet på morgonen och sedan upp till leksand för att baka tårtor med farmor till tårt-KM, haha vi ska baka tårtor och sedan får man pris för snyggast och godaste tårta. ;)


OMLADDNING

Kategori: Allmänt

Så trött som jag är försöker jag ladda om inför träning för Nina, och ja det går inte speciellt bra.
Börjar iallafall bli piggare och defenitift piggare än igår!