TEAM ROSÈN

BILDER FRÅN FALUN

Kategori: Matilda Tävlar


Min nya håruppsättning. ;)





 

En stor fet bildbom från Falun här då, alla bilder är från Söndagen, tagna utav pappa,milton eller mamma! :D

 

FALU RIDKLUBB REGIONAL PONNYDRESSYR

Kategori: Matilda Tävlar

Halloj.
I helgen, lördag-söndag var jag och Brisse i Falun och tävlade.
Förrut har det näst intill varit att man sagt aldrig mer falun. Fast jag måste verkligen säga att dom ryckt upp sig, mycket bättre priser m.m!! Så ett stort plus till dom som ryckt upp sig och gjorde ett trevligt meeting för både ponny och storthäst! :)

På lördagen startade jag LA:P1 och FEI inledande, i LA:P1 så gick det helt okej, lite segt och så, slutade på 59% och dock lite snålt betalt. I FEI så ryckte jag upp mig och red bättre, fick där 60% även där kanske lite snålt betalt. Men daladomare+dalaryttare=inge bra komination!!

På söndagen så måste jag nog säga att jag var nöjdare med lördagensritter. Red då Lag03 och FEI inledande, LA:P2 fanns oxå å välja på fats tycker den är så tråkig så valde 03 istället.
Men iallafall, i Lag03 var det lite segt å så och gjorde samma miss som i Insjön, ryggning på fel ställe. :S Men red iallafall på 66% och vann den klassen.
I FEI så gick det sisådär mera segt i den klassen. Vann även den klassen på pinsamma 59%.. ;P
Det var jätte härligt att få lite framgång efter allt slit som varit nu!!

Här kommer några bilder som jag kan få tag på denna dator, flera bilder kommer sen när jag är vi rätt dator! ;)





INSJÖNS RIDKLUBBS REGIONALA PONNYDRESSYR 10/7

Kategori: Matilda Tävlar

I söndags den 10/7 hade Insjöns Ridklubb ( klubben jag tävlar för ) regionala dressyrtävlingar för ponny.
På ens egna tävlingar har man ju inte så mycket att klaga på?! Tyckte allt var på tipp topp som oftast enligt mig på våra tävlingar.
Något som chockade mig var vädret, vädret brukar alltid vara på topp och det är strålande sol och inte ett mörkt moln. Det regnade hela dagen och blev fint lite senare på kvällen då tävlingarna i stort sätt var slut.
Nu till min start:

Med tanke på att vi har så pass nära att åka transport bort så åkte vi ca 20minuter innan vi skulle ta ut honom, det tar ca. 5minuter bort och 20-25min om man skrittar. Men jag åkte transport då jag var anmäld till 2klasser.
Första klassen som var en LA:P1 startade jag 13:50 jag red fram i ca. 40-45minuter, han kändes helt okej på framridningen.
Men på banan, han fick verkligen det där trycket som alla domare tjatar om och inge lång i formen dock busa han 3-4ggr så huvudet åkte upp men det tog jag vara på och red.
Helt enkelt så gjorde jag en toppen ritt! Dock tyckte tydligen inte domaren det, fick utav henne 58%, vi var lite lagomt små chockade då jag iallafall trodde att jag skulle rida över 60. Men men, jag tar med mig min underbara känsla och alla fina kommentarer från några! :D

Efter det så skulle vi skynda oss upp och lasta in honom så han skulle hinna kissa. Mamma och pappa fixade iordning honom då jag gick ner för att hämta min kavaj då det SPÖ regna under min ritt nästintill haglade.
Gick ner till framridningen och då säger en tjej att Brisse blöder näsblod.. Så strök mig där till nästa klass som skulle varit en FEI induviduella program för ponny. Åkte hem och det hade slutat lagomt tills vi kommit hem!

Nu laddar jag om inför min nästa tävling som bli i Falun 23-24Augusti. :D
Tyvärr så har jag inga bilder nu, men Olivia var där och fotta så hon ska skicka dom till mig så dom kommer upp när jag fått dom! Så länge får ni en annan bild! :D


Det är iallafall hemma, så där är ute banan som tävlingarna hölls på!

Förresten så säger jag Grattis till min mamma som fyllade år på söndagen, och tack till pappa som körde mig! :D ♥