TEAM ROSÈN

Sorry....

Kategori: Övrigt

Sorry Sorry, känns som att jag byter blogg hela tiden, men det är sähära att jag har inte känt att detta är min blogg och denna skapade vi ju faktiskt för att Team Rosén skulle blogga på den tillsammans..
Så har nu skaffat en egen blogg (igen) http://daladressyr.blogg.se/ där jag änsålänge känner mig riktigt taggad för att skriva och uppdatera, kände även att jag behövde en ny start.

Fortsätt följa mig om du vill på http://daladressyr.blogg.se/ ;)
Tack för att du följt mig på Team Rosén och hoppas du vill fortsätta på Daladressyr!! :D


tack för mig!!

Blöt!!

Kategori: Allmänt

Sitter hos mormor och morfar och käkar en glass innan jag ska ringa Victoria och vi ska mötas upp i Brenäs och åka till Annica och Elvira å rida deras hästar då dom dragit utomlands.
Tro det eller ej men kvart i tolv kom jag upp idag, trött som en gris borde jag varit då jag sov 12timmar inatt!! Så käkade Brunch och drog ut till mormor och morfar å fixade stallet och red Brisse, kommer förhoppningsvis igång med Doc snart..
Nej, nu ska jag ringa kusin och cykla mot stall nr. 2.. ;)

Och nu har vi sommarlov!!!

Kategori: Allmänt

Efter en helt okej spring tur ska jag snart springa in i duschen innan 3tjejer kommer hit och är här under kvällen, då några mammor (+min mamma) ska på tjejkväll. Och efter en liten små seg dag, där jag varit ganska trött hela tiden då jag kom hem/la mig vid halv 2, hade en gryyyyym kväll på sommarland igår, när vi gick in på discot vid 21 så blev det fullt ös ända till 01, sjukt kul och jag tackar alla som gjorde kvällen så bra!! :D
(Ni som inte var där, ja ni missade något!!;)


Skolavslutning 2011...
(Bilder från detta år kommer..;)

Snart slutar skolan, och ett välförtjänt sommarlov börjar.

Kategori: Allmänt

Så underbart att vi endast har två chilligadagar kvar i skolan! Idag så är det först spexet och sedan ska vi sparka ut våra nior, och nästa år är det vi som ska sparkas ut, tiden går så satans fort. Kändes nyss som att vi började åttan.. ;) Igår så var det KM och sista serietävlingen i Rays och även avgörande.. KM gick i LB:1, inte det roligaste programet, men vi gick in och gjorde de vi skulle och inget extra, lite matt blev det. Men fick iallafall 73,45% och med det en SEEGER och klubbmästare 2012. Top 3 KM ponny: 1.Matilda- Bristol Cream 73,45% 2.Hanna-Limerik 63,45% 3.Victoria-Dolce 63,10% Sedan skulle jag även rida LA:P1 där jag gjorde min start i serietävlingen. Det gick bättre i denna klass för jag hade lite mer tryck men man kunde önska lite mer.. Vi red iallafall ihop 65,7_% och med det en SEEGER i Omg. 4 av Ray´s Minne. Och med det så i serie tävlingen har jag då vunnit 2dressyromgångar och kom 4:a i en hoppe omgång, och med det fick vi 6p, lika som Hanna-Limpan men regler säger att den som har bäst dressyrplacering vinner, vilket jag hade! Så vi vann Ray´s Minnes pokal 2012!! :D (Bilder kommer sen, är inte hemma..)

Tränat för landslagsryttare!

Kategori: Allmänt

Halloj. Helgen spenderas borta vid klubben, idag var det träning för Charlotte Haid Bondergaard vilket vi även kommer vara med för imorgon! :)
Idag så gick det riktigt bra, och jag tror hon kom på en skit bra lösning för vårat problem, och det är ju inte varje dag man ser en landslagsryttare sätta sig upp på ens polle, vilket hon gjorde i några minuter! :) Och jag måste säga att jag är riktigt nöjd, jag red näst först och åkte sedan hem med Brisse och sedan tillbaka och titta på alla andra som red. Så nu laddar vi om inför imorgon - trots detta hemska och kalla väder..