TEAM ROSÈN

ESKILSTUNAORTENSRYTTARFÖRENINGS REGIONAL PONNYDRESSYR

Kategori: Matilda Tävlar

Tävling i Eskilstuna igår (13/8) hade mormor och morfar med mig som chafför/hästskötare.
Vi rullade iväg från gården 07.00 och kom fram strax efter 10 så det tog ett tag att åka.
Det var en skaplig annläggning med stort rihus stor framridningsbana och stor tävlingsbana där dom hade 2st
40meters banor.
Dom hade både regionala och lokala tävlingar så dom hade fullt ös på båda banorna.

Vi var iallafall på plats i god tid så att Brisse skulle hinna vila lite innan vi skulle ta ut honom.
Men den osysselsatta mannen tyckte vi skulle ta ut han med en gång.
Men kl. 11:15 lastade vi ut honom ur transporten, jag gick en sväng innan vi började göra iordning honom så han fick sträcka lite på benen.
Satt mellan halv 12- 5över halv upp, skrittade fram-joggade fram honom-skrittade och red sedan ihop honom. Han kändes skapligt fin på framridningen.
Första programet var Lag03 (med en ryggning ;P )
Iallafall så dog han lite inne på banan, men det var bättre än dag1 i falun. Så fick ett resultat på 67% och med de så vann vi klassen. Både jag och morfar tyckte jag gjorde en urkass skänkelvikning men som jag ändå fick en 7:a på! :S
Men jag red INTE FEL!!!!! :D :D

Sedan var det ganska lång tid emellan klasserna, startade inte nästa klass förens 17:21. Där tog jag inte mer än en halvtimma till framridning. Som räckte gott och väl, han kändes hur fin som helst på framridningen och vi hade ett bra flyt i alla rörelser. Dock dog han även här inne på banan, värre än första klassen, var inte speciellt nöjd över ritten, min känsla över ritten var 58% och morfar trodde 68%, red iallafall LA:P1 på 65% och tog där en andra plats.

Hemma var vi inte förens 22 tiden så det blev en Hel Dag kan man säga! :)
(Årkar tyvärr inte ladda upp några bilder nu utan dom får ni lite senare, bjuder på bilder från andra tävlingar istället! )

Resultatlista regionalt: http://online.equipe.com/sv/competitions/2792  ( I LA:P1´an så finns det inga poäng för sista ryttaren men hon red på 63,..% om någon vill veta! ;) )