TEAM ROSÈN

ELITSERIEN OMGÅNG 1

Kategori: Matilda Tävlar

Idag har vi(jag) för första gången i mitt liv startat Elitserien Ponnydressyr! 
Först ut i laget var Mikaela hon gick in och gjorde en helt okej ritt och fick procenten 58,246%. Efter henne så var det Elins tur hon gick oxå in och gjorde en okej ritt med någon miss och fick procenten 50,789%. Efter elin så var det min tur och jag startade 13.37 hade 30minuters framridning, då med ca. 15minuters framjogg och galopp.
Lite skritt och sedan red jag ihop honom. Hann inte rida ihop han så mycket på framridningen i traven då det var dags att gå in på banan. Speakern kallade in mig och 2domare fanns inte på plats.
Så dom 2domarna kommer gåendes brevid banan och säger att jag inte får vara på banan för att dommarna inte är på plats, men då sa vi att speakern kallat in mig. Så blev lite spänd över det och fick jätte lång tid inne på banan innan dom fixat klart sig..

Försökte iallafall göra det bästa utav sitvationen, och gjorde väl en okej ritt lite segt och fick procenten 59,035%, i sista galoppökningen så kika han mot min skänkel för att jag sa åt honom och fick där en 4:a utav alla domare där jag kunde haft en 7:a ist, och hade då haft över 60%.. Men samtidigt så måste jag ju säga åt honom för att inte få samma miss som jag kunde ha fått där i andra program, så ja jag kanske tjänar på det tills nästa tävling.
 
Efter mig så var det Maja´s tur och hon var sist ut i laget, även hon gick in och gjorde en okej ritt, iallafall bättre än oss andra hon hade någon miss men fick procenten 60,877%.
Laget slutade på en finfin 4:e plats med 3poäng från placering. Det var nog våra missar och "olydnader" som kostade oss 3:e platsen, menmen sånt är livet vi är skit glada över att vi inte kom sist vilket vi hade trott, vi hänger då med! :D

Länk till resultat:  http://online.equipe.com/sv/competitions/2985

Ingen bild men Maja skickar förhoppningsvis en bild på laget senare som ni får se då! ;)


DIV I laget +Hanna&Emma ( som ej är med på bilden )


SENA BILDER FRÅN ESKILSTUNA

Kategori: Matilda Tävlar

Här kommer superduper sena bilder från Eskilstuna, alla bilder är tagna av mig eller morfar! :D

 
Mina hästskötare och chafför! :D












Dom 3bilderna över är från ärvarvet där han flippade ut lite och vela
bara springa och han studsade hit och dit! ;D


Och dagen slutade som sagt som på denna bild, en första och andra plats! ;)