TEAM ROSÈN

Online..

Kategori: Hästar

Nu till helgen är det tävlingsdags igen, 2dagars i Högbo och årets första nationella.. Spännande! Och jag är ruggit nervös och har varit det hela dagen, fast värstvar mitt på dagen, nu är jag ändå ganska lung.. ;)
Kan ju tala om att ni kan följa oss online. ;)

På lördagen rider jag FEI lagtävlan och på söndagen FEI mästerskap, med globen kval, kan ju vara en stor anledning till att jag är nervös... ;)
http://online.equipe.com/sv/competitions/3750 

Ha det, och håll en tumme eller två! ;))

söndag.....

Kategori: Hästar

Halloj, hela denna söndag har spenderats borta vid klubben, då menar jag heela, från halv 9 imorse till strax efter 17.. När jag kom hem blev det en kortis promenix med Brisse och nu har jag kikat runt här några få minuter. Ska svira om kläderna och sedan bege mig ut och springa lite..

Vi ger allt tillsammans

Kategori: Allmänt

Borlänge en snabbis efter skolan, sedan stallet och en tur på Brisse (gick jätte bra!!), sedan en spring tur (som för en gångs skull gick bra!!!)och efter det så har jag sedan dess setat framför datorn i några timmar och gjort en del plugg, några tyska fraser som skulle bankas in och sedan en NO-uppsats som skulle skriva och som lyckades blir 4sidor lång.. Så kan man ju hoppas att betyget blir ok.. ;)
Nu väntar duschen och sedan säängen!! :)

Imorgon torsdag, låång dag i skolan, jogg pass på Brisse, kanske springa ut till helgbo och kolla på hockey, typ standard.? ;P
Kan ju tillägga att Nina träningen i Mora igår gick helt sjukt underbart bra, sista kvarten jag satt bara och njöt och hade en häst som tyckte det var skit och laddade gärnet, skrämde även några andra hästar.. hehe ;)

god natt!

Hoooooockey

Kategori: Allmänt

Sitter för tillfället ute hos mormor och morfar och tittar på hockey, eller ja jag sitter inne i datorn ist, bättre de, hoppas att de kan fortsätta stå 1-1 så de blir förlängning och sen behöver de inte hända något där så det sedan kan bli staffar, för de e kul med hockey!! ;)
Nu glass och mys med min kissekatt ;)

Imorgon blir de som sagt skola, skynda hem plugga engelska och sedan dra upp till Mora och träna för Nina där jag fick en tid, underbart!!!! :D

 

Helgen som va!!

Kategori: Hästar

Tjeena!
Stannade hemma från skolan idag.. När jag kom upp imorse så kunde jag knappt andas för att det gjorde så himla ont i ryggen!! Har dock blivit bättre nu, så skola imorgon!

Nu till helgen som va:
Träning för Gunilla Byström:
Jag var äckligt nervös och spänd när jag red fram. Tänk, träna för sportkommentator och en riktigt duktig ryttare gör man inte varje dag så en hel del nerver! ;)
Fick börja med att berätta om mig själv och brisse, sedan fick jag rida lite så hon fick se hur det såg ut. Hon såg att jag var väldigt spänd, men hon fick mig att slappna av väldigt fort.
Det kändes som att hon visste exakt var mitt och brisses problem satt. Som sagt även nina var där och hon och gunilla hade lite "samarbete" när jag red, så nu vet vi exakt vad vi ska jobba med! :D
Vi jobbade inte med några stora saker, utan jag fick ligga på en volt och flytta fram del och bak del, och tänka på halsmuskeln. :) Jag är jätte nöjd med passet!!

Tävling i Vansbro:
På framridningen till LA:P1´an tänkte jag på det jag gjort för Gunilla dagen innan och fick till det riktigt bra. Sedan blev jag INTVINGAD i collektingring (även fast man inte behöver!!!) så jag blev irriterad och det sattes i min ridning.. På banan blev det lite segt men vi gjorde det vi skulle meed en liten miss.. Ändå skramalade vi ihop 67% och 2:a utanför placering, tyvärr var vi så få att det bara var en placerad.. :/

I FEI så gick det bättre, tänkte mer på energin än formen, för han var ganska mjuk. Gick bättre här och i denna klass var jag iallafall nöjd. Här skramlade vi ihop 65% och 3:a, första utanför placering, med 3poäng till tvåan och jag vet vad jag tappade mina poäng på.. ;)
Första klassen är jag inte nöjd med men den andra gick iallafall okej, och 2 finafina nationella kval fick vi med oss hem! :)

Ska jag försöka igen? ;P

Kategori: Allmänt

Livet är påväg åt rätt håll igen och in på rätt spår, känner mig själv mycket mer possitiv och börjar få båda fötterna på jorden, och så fruktansvärt skönt att inte ligga å gråta varenda kväll som det var för några veckor sedan.. :/

Vi har iallafall varit iväg och startat en  LA:P1:a i Köping (i söndags) ååå det gick så fruktansvärt bra!! Vi lekte runt på framridningen och vi var med varandra hela tiden!! Sen kom vi in på banan och jag blev tyvärr lite spänd, dock kom vi igång mer och mer ju längre programmet gick, fick dock en lite miss i ett moment.. Vi skramlade iallafall ihop 64% och med det en 4:e plats, det var 5poäng upp till 3:e platsen och på högerskolorna kunde jag ha fått upp betyget 2poäng till + att det va koff på de så det drar ju ner en hel del, och sedan min lilla miss, hade jag haft lite mer drivning så vi inte tappa drivet så hade jag kunnat få upp 1poäng till där och även där var det koff, så ja en himla massa poäng tappade jag på det, men ändå är jag så sjukt nöjd!
Kan ju tala om att det var verkligen glädje-tårar efter programet. Äntligen ska det klick, så jäkla underbart!! ♥

Och i morgon så ska jag åka upp till Mora och träna för en helt ny tränare, även Nina kommer finnas på plats så det kommer bli kanon!! Och sen på Söndag åker vi till vansbro och startar 2 klasser.
Egentligen hade det varit nationellt meeting i Sundsvall denna helg men TDB hade blivit överbelastat vid anmälningen så det hade blivit lite fel, så då ställde vi in de, men vi får göra vårt bästa här i dalarna istället! ;)

Vad blir näst?

Kategori: Allmänt

Suck, just nu känns det som att jag inte står med någon fot på jorden, allt bara snurrar och ja, det mesta katastrof..

DU borde läsa detta!!

Kategori: Hästar

Håller till 110% med om vad denna tjej skriver om, jag känner igen mig så väl!
Speciellt du som inte är hästmänniska borde läsa igenom detta och tänka efter, många människor jag har träffat har jag fått höra något kränkande mot ridsporten. Minst 2ggr i veckan råkar jag ut för kränkande kommentarer mot ridsporten, speciellt från min egen klass!!

http://mittlivsomnp.blogg.se/2012/march/varfor-ska-man-be-om-ursakt-for-sitt-intresse.html#comment

Icke hästfolk vet egentligen inte hur lätt vi har att få jobb, få kontakt med nya människor och massa massa mer, allt får vi egenom våran sport, RIDSPORTEN!!

-Så, tänk efter innan ni fäller någon dum kommentar eller liknande, inte bara mot ridsporten, utan alla sporter!!