TEAM ROSÈN

ELITSERIEN OMGÅNG 2, SUNNE

Kategori: Matilda Tävlar

I Lördags rullade bilen mot Sunne, vi åkte vid 13 tiden och kom fram vid ca. 16tiden.
Vi inväntade Maja och dom som låg en bit bakom, tog sedan ett lätt ridpass på Brisse, det gick sisådär, kändes inge vidare.
Sedan så åkte vi till stallet där hästarna skulle bo över natten, knappt 1km från tävlingsplatsen. Tog hand om Brisse, putsade och fixade det som behövdes fixa, åkte till stugan på en camping där vi skulle bo, slängde i oss lite mat och åkte tillbaka till stallet för att fixa morgon maten och kolla till pollarna.
Till stugan var  vi igen vid halv 9-9. Satt å snacka och gick och la oss vid 22tiden.
Ingen rolig natt, vakna var och varannan timme.. Tillslut blev klockan iallafall 07 då vi skulle upp. Åt frukost och åkte bort till stallet och fixade Brisse, knoppning, putsning på han, mockning och en lite promenad så han fick sträcka på benen efter natten.

Strax före 10 rullade vi bort mot tävlingsplatsen. Startade första klassen 10:56 som var FEI inledande. Han kände bra på framridning och hade faktiskt kvar trycket inne på banan!!
JÄTTE nöjd efter ritten för vi hade trycket, dock var han lite öppen i formen och vi fick några missar, bla. höll jag på att glöma andra slutan men det räckte iallafall till 60%. Och jag kan lova er, glädje tårar var det efter!!! ;D
Sedan var det dags för lag klassen, fick han KANON fin på framridningen men tyvärr häll det inte riktigt inne på banan.. Han dog lite inne på banan och skolorna var hemska.. Men vi fick 59% och vårat resultat räknades inte med i lagklassen denna gång. Jag hade dock hoppats på att kunna bidra med ett bättre resultat till laget, vet ju att jag kan rida över 62%.. Men men, ny klass och nya möjligheter nästa gång ( då det även är lång bana!! :).
Elin red på 59%, Maja på 63% och Mikaela på 61%. Laget slutade tyvärr sist med 6poäng efter piteå.
Jag vet inte riktigt hur vi ligger till nu efter 2omgångar, ligger nog 5:a eller 6:a.

Super snälla kusinvittamin, Victoria följde oxå med, så hon tog lite bilder som kommer senare när jag årkar ladda upp dom! ;)
Finalen i eliten går i Högbo 16oktober som även blir sista tävlingen för oss.

Bild från första omgången. :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: